canada goose norge2CTUA

University of Regina Cougars målvakt Toni Ross er på rekordtempo

Tallene forteller en historie om Toni Ross sesong hittil, men University of Regina Cougars ‘femte år målvakt er ikke lytter.

Statistisk sett er Ross har en av de flotteste sesonger i skolehistorie. Og likevel den 22 år gamle produktet for Verwood ikke ta hensyn til hennes andre enn statistikk å vite at hun oppnå noen personlige mål.

Det er spennende å vite at alle mine år med arbeid som lønner seg og viser i tallene, men det handler mer om hva vi gjør som et team som vil være et stort minne for meg, sier Ross.

Jeg vil ikke huske min redningsprosent en måned fra nå eller et år fra nå. Det jeg vil huske er sesongen vi har.canada goose norge

Entering denne helgens Canada West kvinner hockey serien mot de tilreisende Alberta pandaer, har Ross gått 12 3 1 med 1,72 mål mot gjennomsnittet, en 0,939 redningsprosent og tre shutouts denne sesongen.

Hennes 12 wins ikke bare føre konferansen, men også knytte skolen rekord for seire i en sesong satt av Laura Paradis i 2000 01. Ross 31 karriere vinner er en U for R posten.

Hennes mål mot gjennomsnittet er den nest beste enkelt sesong mark i skolehistorie, bak bare 1,46 Paradis hadde i 2000 01.

Ross ‘redningsprosent denne sesongen er den høyeste i U R rekord bok og hennes 0,926 karriere mark er også topper i skolehistorie.

Hennes tre shutouts binde henne for andre på én sesong listen og hun sitter andre på karrieren liste med syv gåseegg. Begge total er en av skolens posten.

Har noen av disse tallene betyr noe for henne?

Wins rolle for meg, jeg liker å få masse vinner, Ross svar. Jeg har ikke egentlig finne shutouts er en sann mål på hvor godt du spiller. Det viser mye om hvor godt laget ditt spiller, though.

For å få så mange shutouts i et år er spennende, men det er egentlig ikke noe jeg kommer til å fokusere på eller lage et mål av. Noen dager ting fungerer for deg, og du får de spretter og deretter andre dager du ikke.

Ross sluttet Cougars før 2012 13 sesongen etter å ha tilbrakt et år på Red Deer College.

I sine tre første sesonger i Regina, Ross delt goaltending plikter med Jennifer Schmidt. Når Schmidt forlot programmet før 2015 16 kampanjen, ble Ross den ubestridte starter.

Hun har tatt jobben og kjøre med den.

Det kan være den tilliten hun får fra å være nummer 1, sier hovedtrener Sarah Hodges, som distribuerer rookie Jane Kish som Ross backup. Toni har fortsatt å konkurrere, selvsagt, men det er ikke det samme som om hun var konkurrerer med en keeper som er i samme år som henne.

Hvis jeg var kampen den ut for No. 1, vet jeg ikke at jeg ville ha de samme tallene som jeg har, sier hun. Når du har det tillit til deg, det gjør det mye lettere å spille bedre.

Jeg har alltid visst at jeg kunne spille på et høyt nivå og gjøre det bra her, men å vite det og gjøre det er to forskjellige ting.